To Do List

Go down

To Do List Empty To Do List

Post  Lennert on Sat Nov 24, 2018 3:50 pm

PJ: Whislist
Lennert: Lijst valueable NPC's aanmaken
Ilse: Characters online
Marnix:
Dries: Banner contest
Bart:
Maxim:

Indien er nieuwe taken zijn mag je dit altijd persoonlijk aan mij zeggen of hieronder comments. Hetzelfde voor voltooide taken.


Last edited by Lennert on Sat Nov 24, 2018 3:58 pm; edited 3 times in total
Lennert
Lennert

Posts : 9
Join date : 2018-03-11

View user profile

Back to top Go down

To Do List Empty Meeting Minutes 23-11

Post  Lennert on Sat Nov 24, 2018 3:52 pm

1. (Info) De forum gaat geopend worden. Het is de bedoeling dat alle informatie via het forum gaat. We gaan de fb-groep in gebruik stellen omdat deze eenvoudig is voor meldingen en up to date te blijven met de datums dat we gaan spelen.
2. (Action: PJ) Op het forum gaat een extra topic komen voor wish-list. Dit zijn items die players echt heel graag willen die DM's kunnen gebruiken als reward voor quests.
3. (Action: LCU) Op het forum komt een lijst van alle NPC's en PC's die nuttig zijn. Lennert gaat deze lijst starten en alle spelers voegen hun NPC's of PC's met info hier bij.
4. (Action: ???) Op het forum gaan we een contest maken voor de banners, deze gaan gebruikt worden om de verschillende multimedia platformen die we hebben te sieren.
5. (Action: algemeen) De regels moeten geupdate worden.
6. (Info) De meeste samenvattingen staan online, maar voor multi-shot sessies moet er een samenvatting gemaakt worden van het gehele verhaal dat gestructureerd, kort en to the point is.
7. (Action: Ilse) Iedereen gaat zijn characters af en toe eens bijvullen en updaten op het forum. Vooral Ilse gaat er eens werk van maken om er iets op te zetten.
Indien er extra punten zijn die gedaan moeten worden gelieve deze door te geven
Lennert
Lennert

Posts : 9
Join date : 2018-03-11

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum